lördag 29 mars 2014

Att vilja påverka sin värld

Jag sitter i en hotell-lobby och väntar på bättre tider.


Jag är full av intryck efter en helg i Göteborg. Jag har fått höra på Göran Hägglunds tankar inför de val som komma skall senare i år. Jag har fått lyssna till Alf Svensson och en rad personer som ligger bakom Kris(t)demokraternas (enligt olyckskorpar) existens i den svenska politiken. 50 år av engagemang och hårt arbete för att Sverige ska bli ett mänskligare och mer humant land, där barns betydelse räknas. Då menar jag inte i första hand frågor kring abort, utan helt enkelt de människor vi har omkring oss som förvisso inte har rösträtt, då de är under 18 år, men som behöver en så schysst start på livet som man bara kan få! En stor del i detta stavas tid med sina egna föräldrar.

 I maj har vi ett EU-val som betyder en hel del för oss alla. Vi har en röst var även här, men ibland kan det vara så att vi inte förstår hur vi ska använda den. Jag vill bara uppmuntra dig som har rösträtt i Sverige: använd din röst. Lägg din röst på ett parti som du tror kan göra skillnad i vårt land och i EU!

Jag har sett ett brett engagemang de här dagarna, då 1 300 kristdemokraterna från hela Sverige har samlats för att vända de inte alltför uppmuntrande siffrorna till att bli något helt annat i mitten av september.

Jag kommer att göra det jag kan för att påverka min stad. Jag kommer kanske stöta på patrull ibland, men det ingår väl i vår dagliga kamp för något vi tror blir bättre för oss alla?

Använd din röst - use your voice.1 kommentar:

  1. Konstigt att vi alla i princip vill samma sak, men vi alla har så olika synpunkter på hur vi ska nå dit!

    SvaraRadera

häst från Dalom