måndag 30 mars 2009

Weekend i Stora staden

Vilken oerhört trevlig vistelse i Stor-Stockholm!





Det var bara jag och frugelugan, då de två busarna deponerats hos faffa och fammo för en längre vistelse. Tänk vilken frihet det blir på en gång när de enda man behöver ta hand om är sig själv och frugelugan! Egentid och tillsammanstid i ett förhållande/äktenskap är nog A och O för att man ska orka leva tillsammans. Det blir ett ypperligt tillfälle att upptäcka varandra på nytt, prata mycket, dela kvalitetstid , helt enkelt.



Vi mumsade italienskt, grekiskt, svenskt, bufférianskt, Mcdonaldiskt, Maximilianskt... inte märkligt att magen började puta! Jag vill slå ett slag för den här restaurangen, för där smakade det extra mumma! Det blev inte sämre av att det var snygg design, samt ruggigt trevlig personal.



5 kommentarer:

  1. Hej! Ja, visst behöver man lite tid då och då tillsammans bara som två vuxna människor och inte bara vara mamma och pappa! Det är något vi helt klart borde "unna" oss oftare, men det är inte alltid helt lätt! Vardagen rullar på, sjuka barn,dagishämtning, utvecklingssamtal aktiviteter här och där m.m, allt handlar helt enkelt om TID. Hur hann jag förresten skriva denna kommentar.... =)Nä, nu måste jag rusa, hinner inte mer... /Lina

    SvaraRadera
  2. ;) Japp... livet kan ju komma emellan...

    SvaraRadera
  3. Åh vad mysigt! (jajemen, jag brukar kika in här och följa tankar och vardagen hos familjen Tackerud ;). Förstår att det måste varit fantastiskt skönt att komma bort tillsammans lite. Om (när!) ni kommer igen och känner att ni har en lucka över så får ni plinga till. Vi bor numera ett stenkast från restaurangen du tipsade om! :) Kram och hälsa frugan! Annelie Edsmyr

    SvaraRadera
  4. Ja, jag håller med Lina. Man måste planera in tillsammanstiden och prioritera den. ..Together forever..

    SvaraRadera
  5. Ja, det vore skojigt! Helgen försökte vi hålla så tom som möjligt, men det vore naturligtvis jättetrevligt att komma över en sväng nästa besök, då med barnen, skulle jag tro? Kul att du följer med i vår livsvandring och vardagsskildring! ;)

    SvaraRadera

häst från Dalom