fredag 20 mars 2009

med damm i näsans inre

Nu har jag slipat mitt första tak.

Det resulterade i en del del frustration, dels över att mina triceps borde byggts upp i ett tidigare stadium, då armar uppåt sträck känns efter en stund, dels över att jag inte kunde hantera den roterande slipplattan i relation till taket, med vissa små fördjupningar som följd. Uggh. Frugelugan har dock målat över det nu, så vi får se resultatet senare idag när det torkat!

Det är roligt med en ny toalett! Den tidigare var en kvarleva från 70-talet (när huset i övrigt byggdes) med vackert orangea tapeter och sån´t... numera ersatt av kakel (vitt) och klinkers (grått) och med en röd kakelrad som bryter av. De dagar som kommer så kommer även en vit toalett med svart lock till, samt regndusch, handfat med tillhörande överskåp och belysning, handdukstork och lampa. Det blir finemang, det! Synd att inte det roliga är lika roligt ekonomiskt! Nåja... husets värde sjunker inte i alla fall med en ny toalett.
"I många länder har man ingen toalett. Då finner du bara två fotavtryck och ett hål när du kommer in i det lilla rummet av lera, samt texten:Lycka till!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

häst från Dalom