onsdag 25 mars 2009

Förtroende... sekundärt?


Är det inte viktigt med förtroende från människor i dag?


Man har ju på något sätt fått för sig att man i en ansvarsfull position arbetar för att många människor ska få det bra, inte sämre. Å andra sidan är det oerhört viktigt att inte gynna några få... Undrar hur Wanja ser på den frågan? Hon slår ju ifrån sig all negativ kritik som en boxare inträngd i ett hörn med 10 motståndare som måttar slag efter slag (reportrar & arga svenskar). Hur det går? Jag gissar på Teknisk Knock-Out inom en snar framtid.Jag kan se en liknande debatt kring Leksands sportchef som värvat ett 40-tal spelare på 3 år... Spelar man inte med 5 spelare + målvakt längre?! ;) Sen tycker jag det är löjligt att Leksands storsponsor ska in och tycka till, men samtidigt förstår jag varför. Hur kul kan det vara att satsa många miljoner på ett lag som år efter år floppar? Inte alls, förmodligen.


"Pengar är inte makt. Pengar är en påhittad variant av rättvisa som slog fel i samma stund som någon fick mer pengar än någon annan." JT (jag själv)

2 kommentarer:

  1. Ja, pengar är ju egentligen bara papperslappar eller mynt eller nånting abstrakt i form av siffror på ett konto på banken ...Hur betydelsefullt/viktigt är det???!

    SvaraRadera
  2. bra skrivet och en snygg blogg! :)

    SvaraRadera

häst från Dalom