lördag 9 februari 2013

Mello ´13 & barnvakter

Nej. Jag uppskattar inte Sean den förste Banan. Inte den andre heller, för den delen.


Jag har alltid haft svårt för de artister som blandar underhållning för barn (som skådespelare eller textförfattare) med sexistiska och skumma texter för "vuxna". I den här kategorin hittar jag Sean Banan och Markoolio. Ingen av dessa herrar kvalar in till min potentiella barnvaktslista. Jag delar in alla människor i två kategorier:

- potentiella barnvakter. Personer som har mitt förtroende och som förknippas med seriositet och ansvarstagande. Jag kan lita på dem, eller gör bedömningen att mina barn skulle bli väl omhändertagna!

- icke-potentiella barnvakter. Personer som gärna avstår från eget ansvar och som till viss del saknar moral. Mina barn skulle vara i osäkra händer, helt enkelt.

Jag tycker att pausnumren håller hög klass, och att Danny och Gina gör ett riktigt bra jobb, so far!

Hur kommer det sig att man varje år hittar någon som ser ut som Saade eller är Saade?! Är detta ett grundkriterie i Melodifestivalen?!

... och jag tror fortfarande att Yohio vinner hela klabbet.

1 kommentar:

  1. Fredrika Sundblom12 februari 2013 18:23

    Där håller jag inte med dig, Jonas. Jag tycker att Sean Banans nummer i Melodifestivalen var otroligt inbjudande för både barn och vuxna då han verkligen välkomnar kulturell mångfald. Alla får vara med oavsett om det handlar om Krister Turkman eller Pappa, Pappa och Barn. Åtminstone anser jag att det är ytterst aktuellt att slå ett slag för jämlikhet och människors lika värde.

    SvaraRadera

häst från Dalom