onsdag 22 april 2009

Fysikens lagar


Idag besökte jag, grabbarna och storfavoriten farmor stadens badhus.


Tidigare hade staden ett bad-house, då källaren läckte, poolen var liten och klen, och lokalerna var en rest från 1800-talet. Idag är badhuset en angenäm syn med plats för många utan att det känns trångt, och med en tyskt touch av glamour.


Store Plutt överträffade mina tankar kring vad man tänker på som snart fyraåring. Han skulle flyta på en grodmadrass i den lilla, varma poolen för småbarn. Lille Skrutt var nämligen där och åkte rutschkana.


Då Store Plutt märkte att det var för grunt för att flyta på madrassen gick han iväg till gympapoolen och hämtade en vattenkanna han lekt med tidigare. Sen gick han till den stora bassängen och började ösa i vatten, för att därefter hälla i vattnet i den grunda poolen. Efter 3-4 vattenkannor fick jag sätta stopp, för jag trodde inte att det var så lyckat att hälla över kallt vatten i den lilla varma. Store Plutt blir då arg och utbrister:


"Hur ska jag DÅ kunna flyta på madrassen i den lilla bassängen?! "


Han hade räknat ut att om han hällde i mer vatten i den lilla bassängen så skulle han snart kunna flyta... elementärt, min käre Watson.


"Pool...are = personer som umgås i badhusmiljö."

1 kommentar:

  1. http://pastorsfrun.blogg.se27 april 2009 11:48

    Hahahaha Han är ju för SÖT store skrutt! och mycket smart!!!
    Kram Mia

    SvaraRadera

häst från Dalom