onsdag 21 augusti 2013

Begagnat, tack!

Begagnat är bra och skoj.


Jag har alltid tyckt att det varit roligt med begagnatmarknaden. Under i stort sett hela gymnasiet gick jag med olika varianter av svarta kostymbyxor, inhandlade på Myrornas i Avesta. Jag köpte även alla slipsar som fanns, och startade min samling av slipsar som stannade på ca 400 stycken. De donerades senare i livet till någon som tillverkade väskor (tror jag att det var), och det blev nog trevligt mönster på den! Jag hade en period där jag hängde slipsar av liknande kulörer i mitt lilla studentrum i Falun, och det tyckte jag var originellt.

Slipsar kan även användas till pannband, skärp, knyta ihop liggunderlag, etc. Det har jag i alla fall använt dem till, och då och då har jag haft dem i mer seriösa syften, typ bröllop.

När man har semester i Sverige en sån här sommar kan man inte annat än fascineras av de mängder Loppis-skyltar som inbjuder till fynd åt höger och vänster? Jag kanske ska börja sälja snygga Loppis-skyltar...? Det är ju otroligt mycket saker som finns, och som ägaren inte vill ha. Jag själv har kanske ett tusental sådana saker, men det kommer en dag inom inte alltför lång tid där jag absolut ska göra mig av med massa saker.

Vad är det roligaste fynd du har gjort på en loppis? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

häst från Dalom